miercuri, 25 noiembrie 2009

Oda Sclipiciosul


Ok. Asta e fuckin' funny sa moara fetili.
Incepe cam asa.. Am un coleg , el a spus ca vrea sa ramana anonim asa ca nu ii dau numele (vezi, ti-am zis eu ca te poti baza pe mine, Mocane) , care este innebunit dupa... dupa... dupa.. exact, Hannah Montana. Da, exact cu expresia asta talamba am ramas si eu cand am aflat.
Ideea care este? Intr-o dimineata perfecta, la modul, trezit la 6 jumate, minus toate gradele din lume si fara tigari (cam atat de perfecta) am zarit in geamul unui ghiosc de ziare o cutie mare cu Hannah Montana (genul ala de cutii ce se potrivesc perfect pentru cadoul pentru fetitele din grupa pregatitoare). Eram cu inca un coleg si am zis "Haide ba sa facem un efort banesc si sa cumparam asta si sa-l impresionam pana la lacrimi pe colegul nostru "anonimul" ". Zis si facut, am pus amandoi cate 6 lei (cacatul ala de cutie costa 12 lei, dar aveai bonus 2 tuburi cu sclipici cu care puteai sa iti pimpuiesti colile), am luat-o. Am ajuns la scoala si a trebuit sa ii dam cadoul, dar logic, un cadou fara felicitare parca nu este cadou. Drept urmare mi-am solicitat latura artistica si am facut o felicitare dintr-o foaie dubla de caiet studentesc "Cu drag pentru fanul meu , Mochi Sclipiciosul" si alte shit-uri ce se scriu pe felicitari. (Pigna, caiet de mate, foarte bun pentru genul asta de felicitari facute pe fuga).
Ok, acum momentul mult asteptat. Vine flacaul in clasa, vede pe banca lui o cutie (aici o reactie tare, in prima faza se duce spre banca lui, dar cand vede ca e o cutie cu HannaH Montana si isi da seama ca e o gluma zice ceva de genul catre colegul lui "ba, dar mai bine hai sa stam in banca aia de langa geam") , o desface intr-un final si surpriza cea mare... in cutie era..ce crezi ca era? NIMIC. Da, am dat 12 lei pe o cutie goala, eh, gestul conteaza.

Pace afara!

P.S : Colegul cu pricina are 18 ani, deci Hannah, daca vezi postul meu si din intamplare ai cu tine un translator si iti poate decodifica acest mesaj greu de inteles si te impresioneaza cazul meu, lasa-mi un mesaj si iti dau id-ul primului tau fan care are par nu numai pe cap.

2 comentarii: